This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Jöhetsz horgászni, de előbb meg kell mérnünk a...

Éreztem én, hogy várni kell még egy kicsit, és az élet tálcán fogja kínálni a témát a Szálka visszatéréséhez.
Nyár van, fülledt meleg, a dúsbajuszú bőrponty már kétpofára szivogatja húsos, izmos ajkaival a kukacot a nádban, de ha Siófok-Sóstóra akarsz menni horgászni, indulás előtt vedd elő a vonalzót, és mérd le a botod, különben esetleg visszatoloncolnak Balatonvilágosnál.

Illustration for article titled Jöhetsz horgászni, de előbb meg kell mérnünk a...
Advertisement

Megszokott jelenség, hogy a politikailag rendszerint teljesen passzív horgászszubkultúra lankatag tavaszi petyhüdtségéből a legmelegebb évszakhoz közeledve aktivizálódni kezd, de arra nem számítottam, hogy ennek első megnyilvánulása egy horgászmigrációt szabályozó óriásplakát lesz. Ennek egyik oka lehet, hogy a kormány által erőltetett gyűlöletkampány beszivárgott a horgásztársadalom erőszakos propagandára fogékony rétegeibe.

Az nem derül ki a tilalomfából, hogy hány centi felett lehet napijegyet váltani, de még csak az se, hogy abszolút skála van vagy egyedi elbírálás. Mert utóbbi esetben lehetne hivatkozni esetleg egyéb paraméterekre, teszem azt vastagságra is, és így ez egy sokkal igazságosabb bánásmódot eredményezne. Én személy szerint el tudám képzelni a pusztán esztétikai alapon történő pontozást is.

Advertisement

De az is könnyen lehet, hogy félreértelmezzük az egész üzenetet, és a nemi szervét markolászó reklámarc egy játékos és teljesen ártalmatlan matrózpólós méretvetélkedőre hív, amit erősít a Molnár kapitány utcai elhelyezés is. Ha ez utóbbi az igaz, akkor ez egy csattanós nagy mamlasz pofon az álkonzervatív menekültellenes gyűlöletdémonnak, és egyben az utóbbi idők legtökösebb közterületi reklámkihelyezése is.

Share This Story

Get our newsletter